Foto

Pretty horses

Toen ik vandaag de maïskuil aan het ontdekken was, zag ik dat onze haflingers allebei aan het slapen waren, mooi tussen de boterbloemen. Het was echt een prachtig zicht en ik ben dan maar m’n Canon gaan halen om dat prachtig beeld vast te leggen. Al snel op enkele minuten tientallen foto’s genomen, waarvan jullie er enkele te zien krijgen. Vorige week had ik al eens foto’s genomen van onze vier andere paarden en deze toon ik nu ook. Ze stonden allemaal dicht bij elkaar en dit probeerde ik ook enkele keren zo vast te leggen: zo veel mogelijk enkel paarden in beeld. Hun vacht blonk ook echt onder de stralende zon… Pretty horses, mooie paarden! UPDATE Een filmpje van een koetstochtje met de haflingers vind je hier.

8 gedachtes over “Pretty horses

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s