Het boerenleven, Video

Maïs hakselen (20 september 2017)

De eerste helft van onze maïs werd op 20 september gehakseld. Intussen is de tweede keer ook gepasseerd en had ik de tijd om een filmpje ineen te steken met beelden van die eerste hakseldag. Vorig jaar maakte ik ook al een video van de maïs, voor de Limagrain Maïs Photo/Video Challenge. Ze organiseerden in mei van dit jaar ook een Animal Challenge, waarvoor ik jullie de foto liet kiezen. Ik viel niet in de prijzen, maar zo werd m’n video en foto wel volop bekeken. Nu doe ik de video over maïs hakselen wat anders dan de vorige keer: ik heb er een redelijk up tempo filmpje van gemaakt. Op een mooi lied, zoals ik meestal doe, dit keer van Avicii, die ik trouwens al live aan het werk zag, ft Sandro Cavazza. Meer over maïs hakselen door de jaren heen vind je hier en over het afdekken van de maïskuil hier, beide berichten verschenen in oktober 2015 en zet ik graag eens terug in de kijker. Maar vooral niet vergeten kijken naar deze video!

12 gedachtes over “Maïs hakselen (20 september 2017)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s