Foto

Bex, het kalfje van Becky

Vorige week vertelde ik al dat onze topkoe Becky na vier stiertjes eindelijk een vaarsje kreeg. We zijn nog steeds super gelukkig daarmee! Ik kon dus ook niet anders dan in haar eerste levensweek al eens een fotoshoot van en met haar te houden. Ik toon er jullie vijf, waarvan de eerste er één is van ik met haar en ik ben er gek op! Verder zien jullie dat ook de hondjes gek zijn op Bex, want dat is haar naam geworden.

IMG_2029IMG_1949IMG_1961IMG_1937IMG_1988

9 gedachtes over “Bex, het kalfje van Becky

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s