Foto

Onze achtertuin

Sinds afgelopen zomer hebben we terug een deftige achtertuin! Met de werken was er veel platgereden en we hadden nog geen tijd gemaakt om het gras allemaal te herzaaien.IMG_7929 Eind juli hebben we er dan eens een slag in gegeven en tegen september, tegen de Dag van de Landbouw, zag het gazon er al heel goed uit! Sinds Valerie op de tuinbouwschool les geeft, is onze moestuin ook weer helemaal heropgeleefd. Zij en Stefanie hebben dit jaar al heel wat gezaaid en er gaat nog vanalles bijkomen. Maar ik vond het al zo mooi dat ik eens van alles foto’s heb genomen. Ook van de bloemen die onze tuin nog meer opfleuren, de ene al langer dan de andere. Geniet mee…

In april bloeiden onze tulpen volop, en daar geef ik nog enkele foto’s van mee:

Lees over en kijk terug naar de Dag van de Landbouw: https://deavonturenvaneenboerenmeid.wordpress.com/2015/09/21/dag-van-de-landbouw-was-erg-geslaagd/

3 gedachtes over “Onze achtertuin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s