Throwback thursday

Keala had katrienewiel

Twee maand geleden, op 26 mei, schreef ik een blogbericht over katrienewiel, dit vind je hier. Het opvallendste kalf met deze aandoening was Keala, met oormerknummer 5507. De eerste twee foto’s tonen hoe ze er twee maand terug uit zag. Daaronder toon ik jullie nu ook hoe ze er vandaag uit ziet. De ronde plekken ringworm zijn terug allemaal verdwenen en er staan opnieuw mooie zwarte haren op. Keala zal geen katrienewiel meer krijgen, ze is er nu immuun tegen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s