Het boerenleven

Koeien scheren in juni

In juni hebben we altijd de gewoonte de achterbenen, staarten en uiers van onze koeien te scheren. Bij sommige scheren we hun rug en voorbenen ook omdat ze te harig zijn. Zo kunnen ze allemaal fris en proper de zomer in. Gisteren hebben we de laatste koeien afgewerkt. Het was wel heel warm om te scheren maar zo is het nu ook beter voor de dieren met deze hitte. Ik had ook een deadline want vanaf morgen ga ik er vijf dagen tussenuit! Naar Londen, zoals ik vorige vrijdag al vertelde. Hopelijk stellen m’n koetjes het hier goed met deze temperaturen. Ze zien er alvast proper uit met hun geschoren achterste.

IMG_5744

4 gedachtes over “Koeien scheren in juni

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s