Foto

Foto van juni 2015

Deze maand viel het eigenlijk nog heel goed mee van aantal foto’s dus de keuze was eens gemakkelijk. Het zijn twee foto’s die puur boerderij zijn. De eerste toont oneindig veel kleine pakjes hooi. Uiteindelijk werden het er 980, wat was dat een plezier! De tweede foto toont een kalf dat net geboren was en door de moeder even wordt afgelikt, onder grote belangstelling van de grotere kalveren. Het gaat trouwens om het kalf dat in m’n filmpje voor de YouFarm wedstrijd geboren wordt.

IMG_5540IMG_5405

3 gedachtes over “Foto van juni 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s