Het boerenleven

Klimaatbericht ging goed rond

Klimaat FacebookOp 11 februari postte ik het bericht Inspanningen voor het klimaat. Via Facebook verspreidde het zich razendsnel: het werd door tientallen mensen gedeeld. Intussen staan de tellers daar op 159 keer gedeeld en 28 200 bereikte mensen. Dat wil echter niet zeggen dat er zo veel mensen naar m’n blog hebben doorgeklikt. Want via de statistieken van m’n site zie ik volgende cijfers: 5065 weergaven tot vandaag. Vooral op 12 en 13 februari was er een enorme piek. Dat toon ik jullie verder met een grafiek van de weergaven en bezoekers van m’n blog in februari. Ik ben tevreden dat de inspanningen die de landbouw doet voor het klimaat zich via m’n bericht hebben verspreid, maar het kan nog beter.

Het hoort nog meer geweten te zijn. Want voorlopig heeft het zich voornamelijk beperkt tot het landbouwpubliek geloof ik. Maar het zijn net buitenstaanders, de alledaagse burgers, die het horen te weten. Ik ben bezig met het op een manier tot bij het grote publiek te krijgen, maar daar horen of zien jullie meer over wanneer het zover is – wanneer het gelukt is.

Intussen toon ik jullie dus nog de grafiek met weergaven en bezoekers van februari. Op dinsdag 12 februari dé grootste piek met 2585 weergaven en 1900 bezoekers. Dat werd meteen ook dé beste dag die m’n blog ooit gekend heeft.

Bezoekers februari

Op woensdag waren het 1544 weergaven en 1176 bezoekers. Ook op zaterdag waren het er veel, wat meer dan de twee dagen voorheen: 755 weergaven en 490 bezoekers. Dat kwam misschien doordat een ingekorte versie op vrijdag in Het Landbouwleven verscheen. Deze landbouwkrant heeft een oplage van 23 000! Ook op de website werd het artikel vlot aangeklikt. Het maakt me toch wel trots. Maar het kan dus nog beter, hopelijk binnenkort.

Frontpage landbouwleven.beIMG_7933

2 gedachtes over “Klimaatbericht ging goed rond

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s