Foto

Goodbye weide

De koetjes zitten allemaal op stal, van de eerste tot de laatste! Ze zijn blij terug thuis te zijn, zeker met het regenweer van dezer dagen. Hier zitten ze droog én worden ze lekker gevoederd. Buiten was het gras op, zoals jullie hieronder zien. Verder heb ik ook nog twee weidefoto’s van zo’n maand geleden. Dat zijn dus de laatste herfstige foto’s van de beestjes op de weide. Nu is het hello stal…

IMG_6916IMG_5955IMG_5977IMG_6943

Dit jaar zitten ze dus wel tijdig op stal. Het scheren moeten we in deze stal wel nog beginnen, omdat we er nu voor hadden gekozen ze eerst allemaal thuis te halen. We weten met andere woorden zeker nog wat gedaan!

3 gedachtes over “Goodbye weide

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s