Flashback friday

Wielrenners op school

Afgelopen dinsdag gingen we back to school. Er vond namelijk op VIVES Roeselare een gespreksavond plaats met Yves Lampaert en Frederik Backaert. Wielerliefhebbers als we zijn, wouden we dit als oudschoolgenoten zeker niet missen. Het werd een interessante avond, met het laatste nieuws van deze profwielrenners, maar ook met flashbacks uit hun verleden. Daarnaast hebben we aangenaam bijgepraat met de leerkrachten – voor mij intussen vijf jaar later. Uiteraard konden we de kans ook niet laten voorbijgaan om met onze “helden” op de foto te gaan.

IMG_7011

VIVES Roeselare is heel trots op hun oudstudenten en topprofwielrenners Yves en Frederik. Ze studeerden allebei Agro- en Biotechnologie, net zoals twee van m’n zussen en ik. Toen was VIVES wel nog gekend als het KATHO. Deze twee mannen reden een fantastisch jaar en werden dus terecht nog eens in de spotlights gezet. Ook wij zijn trots! Frederik kennen we redelijk goed: zo zag hij samen met ons de renners passeren tijdens de Omloop Het Nieuwsblad van 2016. Hijzelf was toen ziek, laat ons hopen dat hij daar komend jaar van gespaard blijft! Dan kunnen we terug stevig supporteren tijdens de Ronde van Vlaanderen en al die andere voorjaarsklassiekers!

2 gedachtes over “Wielrenners op school

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s