Flashback friday

Wij houden van de koers!

Net als alle jaren hebben we de afgelopen weken met de zussen geprobeerd zo veel mogelijk koersen te zien, vanop onze vaste stek op de Eikenberg. Die berg is intussen nog bekender, na de virale video van de asfalteringswerken eind februari. Onze stek zelf is ook veranderd want het grasperk is er niet meer door bouwwerken. Toch blijven we daar gaan kijken, het is traditie. Deze week herinnerde Facebook me daar ook aan met een foto van zes jaar geleden.

Het is een foto die door iemand anders werd genomen, een foto waar ik samen met m’n drie zussen op sta. Dit kiekje dateert van 26 maart 2011, van de E3 Harelbeke dacht ik. Toen gingen we nog allemaal naar school – wauw. Nu zoeken we tijd tussen ons werk door! Het is eigenlijk een typisch beeld: ikzelf volop aan het fotograferen – toen nog met een simpel kodakje – en m’n zussen uit volle borst aan het roepen! Vooral Valerie zal met haar helse stem al menige trommelvliezen hebben doen trillen!

2011-03-26

Sommige renners weten ons daar ook echt staan… Vorig jaar kwam profrenner Frederik Backaert zelfs samen met ons koers kijken (wegens ziekte kon hij niet rijden). Vorige vrijdag op de E3 kon ik hem tussen de andere renners mooi op foto vastleggen.

IMG_6676

Zondag op de Ronde zullen we ook terug naar de Eikenberg afzakken. De Ronde is voor onze hele familie een echte hoogdag. Ik zette twee jaar terug alle Rondes eens op een rij. Vorig jaar maakte ik een video van onze beleving van de Ronde. Allemaal mooie herinneringen! Zondag maken we er nog bij!

3 gedachtes over “Wij houden van de koers!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s