Video

Ronde van Vlaanderen (3 april 2016)

De Ronde van Vlaanderen is elk jaar een groot feest, zeker bij onze familie. We zijn gek op de koers, op het wielrennen. Ik heb al elk jaar foto’s genomen maar omdat ik nu zo’n mooie videocamera heb, besloot ik onze beleving van de Ronde eens te filmen. De dag wordt samengevat in 6 minuten: geluk, plezier en spanning zit er allemaal in. Het lied Something In The Way You Move van Ellie Goulding hangt alles aan elkaar. Een topdag! Bekijk best in HD.

9 gedachtes over “Ronde van Vlaanderen (3 april 2016)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s