Het boerenleven

Landbouwleven

Deze week staat er een artikel over ons melkveebedrijf in het Landbouwleven. Het gaat over onze nieuwe melkveestal en hoe we nu precies werken. “De metamorfose van een melkveebedrijf” werd geschreven door Dorien Colman. Ze contacteerde me nadat ze op m’n blog was gebotst. Ik maakte een paar uur vrij om haar ons bedrijf te tonen en er vanalles over te vertellen. De inleiding van het artikel gaat als volgt: “In 2012 verliet Julie Van Boven de hogeschool met een diploma bachelor agro- en biotechnologie, en een duidelijk toekomstplan. Ze ging meteen mee aan de slag in het melkveebedrijf van haar ouders, en zette een ingrijpende verjongingsoperatie in gang. Nu, drie jaar later, is dit melkveebedrijf helemaal klaar voor de toekomst.” Lees het volledige artikel door op “Lees verder” te klikken.

Landbouwleven1Landbouwleven2

2 gedachtes over “Landbouwleven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s