Throwback thursday

Van kleins af aan

Vandaag zijn we terug donderdag en dus leeft m’n blog nu een weekje! 😀 Afgelopen week heb ik al verschillende ideeën gekregen waarover ik het nog allemaal kan hebben. Voor de Throwback en Flashback categorie heb ik al teruggedacht aan verschillende memorabele foto’s. Deze dateren vooral van onze tijd hier in Schorisse. Logisch want ik heb uiteindelijk maar 9 jaar in Maarke-Kerkem gewoond. Ook logisch omdat ik toen zelf nog geen foto’s kon nemen. Alhoewel ik me wel veel herinner van onze kindertijd daar… Het was zorgeloos, prettig en avontuurlijk!

Ik ben foto’s beginnen zoeken in allerlei albums – toen was er bij ons nog geen sprake van digitale fotografie. Heel veel leuke foto’s van m’n zusjes en ik als kleine ‘prutskes’ tegengekomen. Bij Throwback Thursday moet de foto boerderij uitstralen… Die hebben we zeker, meerdere zelfs – en er zullen er wel nog de revue passeren. 😉

Ik koos vandaag voor een foto uit de zomer van 1999, dus zo’n 15,5 jaar geleden. Sofie was bijna 9, ik bijna 8, Valerie 6 en Stefanie bijna 5 jaar jong. Echte boerinnekes! Een kalfje verhuizen is geen probleem voor ons! Zelfs een voet in de gips houdt ons niet tegen – kijk naar Sofie rechts op de foto. Als de gips niet mag vuil worden en de laarzen uiteraard niet passen… dan maar een plastiekzak!

1 – 2 – 3 – hup! 1999-07

4 gedachtes over “Van kleins af aan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s