Foto

Boven op de berg

Op onze weide achter onze boerderij zitten de droogstaande koeien en volle vaarzen. Hier kunnen we ze goed in het oog houden en ook bijvoederen met maïs, stro, eiwitkern en mineralen. Veel gras mogen ze niet eten, maar het doet hen (en hun poten) goed eens buiten in het gras te kunnen rondlopen. Er liggen op die weide enkele hopen aarde, nog van in de tijd van de bouw geloof ik. Die zijn al overgroeid met gras (en onkruid). De koeien doen niets liever dan boven op de berg te gaan staan. Dat zorgt echt voor mooie taferelen, waar ik dus graag eens een foto van neem.

Vorig jaar verscheen er al zo’n foto in Om bij weg te dromen. Ik zet hem hieronder nog eens. Het prachtige aan deze foto is niet alleen de twee koetjes die schattig op de berg staan en zelfs liggen, maar ook de mistige achtergrond!

De afgelopen weken kon ik ook al enkele mooie plaatjes maken. Vooral met dreigende wolken, want het weer was wisselvallig. Ik toon er enkele…

Ik hoop nog veel zo’n mooie foto’s te kunnen maken. Nu het zonnetje eraan komt, zal alles er alvast nog veel mooier uitzien! Geniet ervan!

UPDATE: Op 28 juni kon ik deze plaatjes maken. 😉

Een gedachte over “Boven op de berg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s