Flashback friday

Eurovision Dream

M’n beste vriendin Angela en ik volgen al jaren samen het Eurovisiesongfestival. Of dat probeer ik toch, want af en toe mis ik het wel omdat er op de boerderij te veel werk is. Deze week is het weer super wisselvallig en daardoor hoef ik niets te missen van het Songfestival! De droom was om er in Nederland live bij te zijn. Vorig jaar in januari probeerden we dan ook aan tickets te raken. Helaas lukte dat niet. Er zouden nog ticketverkopen volgen, maar uiteindelijk gooide – zoals iedereen ondertussen weet – het coronavirus roet in het eten. Nu in 2021 gaat het Eurovisiesongfestival wel door, maar door COVID-19 met een beperkt publiek. Onze Eurovision Dream, er ooit eens echt bij te zijn, blijft dus bestaan. Misschien volgend jaar in België?

Dat zal een te grote droom zijn, denk ik. Maar dromen mag. Hooverphonic heeft al geweldig gepresteerd. Duimen! Ik ben wel heel blij Duncan Laurence, de Nederlandse winnaar van het Eurovision Song Contest 2019, al eens live te mogen gezien hebben! Dat was op 29 november 2019 tijdens Rode Neuzen Dag XL in het Sportpaleis. Heel indrukwekkend, Arcade live horen en zien!

Toen zagen we trouwens ook Loïc Nottet en Laura Tesoro optreden. Zij namen in 2015 en 2016 deel aan het Eurovisiesongfestival, waar ze heel knap 4e en 10e werden voor België! Dit jaar scoorden ze samen een hit met Strangers. Misschien sturen we die samen eens naar het Songfestival?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s