Throwback thursday

Familie en vrienden op de boerderij

Vandaag zaten we met onze nichten Eline en Jelke herinneringen op te halen aan vroeger. Aan onze tijden die we samen op de boerderij beleefden. Samen pakken gras of stro naar huis halen, wandelen met de kalfjes, fotoshoots houden of filmpjes maken… In maart 2015 postte ik de hilarische herinnering aan ons filmpje van de Harlem Shake. We beleefden echt een onvergetelijke jeugd! De boerderij was eigenlijk elke vakantie the place to be! Dag op dag vier jaar geleden was het hier ook enorm levendig op de boerderij, met familie én vrienden.

Ik weet niet meer waar onze ouders precies waren, thuis waren ze allesinds niet. Want wij vier waren, samen met onze grote nichten Eline en Jelke, met onze kleine nichtjes Tessa en Yara, met onze kameraadjes Guillaume en Gauthier én met vriend-des-huizes Wouter bezig met afbreken. De laatste hekkens en bakken uit de weg doen waar dan een paar dagen later aan de nieuwe sleufsilo zou worden begonnen. De kraan stond al klaar, zoals op de laatste foto te zien is. Met een bende is het altijd geestig werken! Zo leren de kleintjes ook al hoe vanalles moet, en zo zijn wij altijd geamuseerd door hen ook. Het was een leuke dag, die 13e april van 2013!

2013-04-13 22013-04-13 12013-04-13 3

De dag erna gingen we trouwens met Eline en Jelke wandelen in ons mooie Maarkedal. Naar de Bossenaarmolen om precies te zijn, waarvan ik al foto’s toonde in een blogbericht uit mei 2015. Eerdere blogberichten terug lezen, vind ik altijd eens leuk, en ik geef graag de link nog eens mee.

Nu ik daar toch met bezig ben… Op de eerste foto is onze oude stal op de achtergrond te zien. Hoe die er precies uit zag, in vergelijking met de nieuwe stal, kan je zien in het blogbericht Opendeurdag melkveestal.

Een gedachte over “Familie en vrienden op de boerderij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s