Geen categorie

Blog intussen opnieuw aangepast

Op de eerste verjaardag van m’n blog stopte ik haar in een nieuw kleedje. Toch merkte ik meer en meer dat er een paar slechte kantjes aan zitten. Om bijvoorbeeld iets op te zoeken, moest er altijd helemaal naar beneden gescrold worden. Niet echt handig dus, terwijl ik eigenlijk wel een gemakkelijk toegankelijke blog wil. Daarnaast was m’n Homepagina, met de grote foto’s in slideshow en de koeienfoto op de achtergrond, toch wel te druk. Daarom heb ik het thema intussen terug aangepast. Wordpress stelt verschillende lay-outs of thema’s ter beschikking en daaruit moet dan gekozen worden. Het was dus even zoeken naar een meer uitnodigende lay-out maar ik heb er een gevonden.

DAVEB1

De achtergrond kon ik behouden, maar is minder druk doordat hij maar aan één zijkant te zien is en ook omdat ik hem verbleekt heb. De headerfoto wou ik ook sowieso behouden. Het menu is nu te vinden door linksboven te klikken op “de drie streepjes onder elkaar” wat dus staat voor “Menu”.

DAVEB2

Zo kan je op elk moment, waar je ook op m’n blog iets aan het lezen bent, altijd op “Menu” klikken. Je kan dan kiezen waarheen je wilt, of je kan iets opzoeken. Ook kan je je registreren om een mail te krijgen telkens wanneer ik een nieuw bericht plaats.

DAVEB3

Met deze lay-out, met dit kleedje ben ik nu toch wel tevreden en hopelijk jullie ook.

Een gedachte over “Blog intussen opnieuw aangepast

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s