Flashback friday

100 dagen

Vandaag was het in Oudenaarde voor de laatstejaarsstudenten “100 dagen”. Het deed me eens terug denken aan de editie van mijn jaar. Dat was het jaar 2009, intussen dus echt al zeven jaar geleden! Ik zocht de foto’s en die zijn eigenlijk ideaal om te tonen voor een Flashback Friday.

Ik hoef er eigenlijk niet veel bij uit te leggen. Het was echt een fantastische dag! Een hele dag feest! ’s Ochtends op het Tacambaro al dansen, dansen en confetti gooien! Na een korte ochtendwandeling dan een heerlijk ontbijt. Met redelijk wat zesdejaars rond de middag vervolgens een show gebracht, het thema was “nineties” dus met zo’n muziek was het zeker dik in orde! Als middagmaal lekkere spaghetti met z’n allen, gezellig. Na school dan uiteraard nog verder feest. Het was eigenlijk wel een geweldige tijd, dat zesde jaar. Super vrienden, zoals m’n babe Angela, waar ik me echt goed bij voelde! Samen veel herinneringen gemaakt… Memories that will last forever.

Een gedachte over “100 dagen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s