Geen categorie

Jarige blog in een nieuw kleedje

Vandaag bestaat m’n blog exact één jaar – wat gaat het snel! Om deze speciale dag te vieren heb ik m’n blog in een nieuw kleedje gestoken. Zo zal ze weer enkele maanden of jaren verder kunnen. Ik hoop dat de vernieuwde lay-out iedereen nog meer aantrekt en dus iedereen nog meer doet lezen en kijken. M’n blog blijft herkenbaar aan de headerfoto: de foto van mezelf in de voedergang. De categorieën blijven grotendeels gelijk, daarover vinden jullie de informatie nog steeds bij “Over m’n blog”. Enkel “Foto van de maand” verander ik nu naar gewoon “Foto” en ik voeg één nieuwe categorie toe, namelijk “Video”. Hier zullen binnenkort video’s verschijnen, die ik zal maken met m’n videocamera die ik kreeg als prijs voor m’n derde plaats bij de YouFarm International Video Contest.

De grootste veranderingen aan m’n blog zijn ten eerste de achtergrond: mooie koetjes komen opzij piepen en doen jullie al meteen in de boerderijsfeer terecht komen. Het zal dan wel soms ook nog over niet-landbouwzaken gaan, toch horen zij er altijd bij. Ten tweede zie je op de Homepagina enkele grote foto’s in een slideshow passeren, daarbij de titel en het begin van het blogbericht dat erbij hoort. Op deze manier zet ik belangrijke blogberichten in de kijker, berichten die al eerder geplaatst zijn maar die ik toch nog vooraan op m’n blog wil hebben. Door een klik erop, kom je meteen bij dat bericht. Ik zal deze slideshow telkens kunnen updaten wanneer ik wil. Verder krijgen jullie nog een aanpassing.

Slideshow

Eerst wil ik nog even zeggen dat bij de slideshow, zoals jullie hierboven zien, er ook zelf op vorige of volgende kan geklikt worden op de grijze pijltjes. Zie eens trouwens hoe mooi het koetje rechts, Danielle, aan het meekijken is vanop de achtergrond. 😉

De derde grote verandering is dat “Zoeken” en de lijst “Meest recente berichten” en dergelijke, die vroeger allemaal rechts opzij stonden, nu onderaan m’n blog staan. Wanneer je naar beneden scrolt zullen er nu tien berichten te lezen staan, om er nog meer te zien, moet je op “Oudere berichten” klikken. Daaronder staat nu “Zoeken” en de lijsten, zoals jullie hieronder zien.

Onderaan blog

Hopelijk beleven jullie nog veel plezier aan m’n blog. Ik alvast nog steeds. M’n eerste blogbericht staat nu trouwens ook in de kijker: I am a country girl. Zeker ook eens kijken.

UPDATE FEBRUARI 2016: Intussen paste ik m’n blog opnieuw nog ietwat aan, lees er hier meer over.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s