Throwback thursday

Kamiel was boos

Vandaag op Throwback Thursday wil ik jullie één van m’n beste foto’s tonen die ik ooit heb genomen. Hij werd genomen op 23 augustus 2012, op een warme, droge zomerdag. Onze melkkoeien gingen nog elke dag buiten op de weide achter ons hof en rond half 6 moesten zij terug op stal. Er liep ook een stier bij, genaamd Kamiel. De laatste weken was hij meer en meer baas geworden over de kudde. Hij luisterde almaar minder en wou die dag, net als de dagen voordien, niet meteen mee binnen komen samen met de koeien. Hij was boos en begon met z’n poten putten te graven – ik weet eigenlijk niet of dat de juiste verwoording is. Hij schepte de droge aarde mee omhoog en dit deed grote stofwolken ontstaan. Ik slaagde erin dit tafereel prachtig in beeld te brengen. Tot op de dag van vandaag blijft dit één van m’n beste foto’s, een foto waar ik enorm trots op ben.

IMG_1891

4 gedachtes over “Kamiel was boos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s