Foto

Foto van juli 2015

Het is de laatste dag van de maand dus verschijnen de foto’s van de maand. Deze maand geen foto’s van dieren in m’n selectie. Ik heb er wel genomen uiteraard maar ze waren niet zo heel speciaal.

Juli is zomer en vakantie. Ik ging voor vijf dagen naar Londen (waar ik jullie de beste plaatsjes nog eens van zal voorstellen) en ik heb heel veel foto’s, heel wat mooie van alles wat we zagen. Maar ik ben streng voor de foto’s van de maand want deze moeten beter en specialer zijn dan m’n gewoonlijke foto’s. Drie foto’s van Londen krijgen jullie te zien: de Thames vol bootjes met de Tower Bridge op de achtergrond, de Tower Bridge die we zagen sluiten van bovenaf en Primrose Hill met z’n vele paadjes en lantaarnpalen.

Naast Londen ging ik met het gezin een dag naar de zee. De zee blijf ik telkens zo prachtig vinden! Twee foto’s van in Oostduinkerke: de meeuwen die rustig aan het zonnen waren en onze familie die aan het beachvolleyballen was met prachtige golven en wolken op de achtergrond.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s