Het boerenleven

Stal reinigen

De stal voor jongvee en droogstaande koeien is volledig gereinigd geraakt! Dit doe ik elk jaar in mei en/of juni en is telkens een heel karwei. Eerst schep ik het meeste vuil op en daarna ga ik ten aanval met de hogedrukreiniger. Het waren acht lange namiddagen, waarop ik veel gebogen en gekruld heb gestaan, veel regenwater heb gevoeld en veel stront heb gegeten – het spettert… Maar het resultaat is ook spetterend proper! Elke muur, elke rooster, elke buis is weer zo goed als nieuw. M’n lijf kan dan wel wat afgezien hebben en moe zijn maar het is het altijd zo waard. Ik toon jullie graag een paar voor en na foto’s. Geniet mee.

5 gedachtes over “Stal reinigen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s