Throwback thursday

Do the Harlem Shake!

Na de stevige boterham over de PAS vond ik het nu wel tijd voor iets kort, iets licht, iets ontspannend op m’n blog. Op donderdag hou ik af en toe een Throwback Thursday: ik zoek een foto uit het verleden die “boerderij” uitstraalt en vertel er het verhaal bij. Ik was aan het kijken naar wat er de afgelopen jaren hier rond maart allemaal gebeurde en botste op dé ideale ontspannende foto, met bijbehorende animerende video!

Twee jaar geleden werd de Harlem Shake in februari en maart een enorm internetfenomeen. Het ging erom een video te maken waarin eerst één persoon zo’n 15 seconden zot staat te dansen, terwijl alle anderen gewoon aan het werk zijn, en daarna – wanneer de muziek verandert – iedereen gek wordt en rare bewegingen maakt. Wij kregen het idee een “farmstyle” versie te maken. Benieuwd? Eerst krijgen jullie een introducerende foto, daaronder vinden jullie het filmpje terug.

In de hoofdrollen: nicht Jelke, zus Valerie, nicht Eline en zus Stefanie.

IMG_0358

Veel kijkplezier! 😀

2 gedachtes over “Do the Harlem Shake!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s