Foto

Foto van februari 2015

De foto van deze maand is een foto met een boodschap. Kort maar krachtig gezegd: “Red landbouw Vlaamse Ardennen!” De landbouw moet inderdaad gered worden want door de Programmatische Aanpak Stikstof (PAS) en de erosiemaatregelen wordt het moeilijk tot zelfs onmogelijk om nog te boeren in de Vlaamse Ardennen. Door de PAS zullen landbouwbedrijven moeten worden stopgezet of anderen worden serieus beperkt in aantal dieren. Door de erosiemaatregelen mag op bepaalde velden niet meer gedaan worden wat men wil, waardoor de opbrengsten heel wat zullen minderen. Voor de boeren is het te veel en daarom verenigen we ons als de Verenigde Boeren van de Vlaamse Ardennen.

Vandaag, op de eerste Vlaamse wielerklassieker van het seizoen, één van de vele klassiekers die onze prachtige Vlaamse Ardennen aandoen, voerden we actie op de Leberg en hier op de Donderij. Het is door ons, landbouwers, dat we de wielrenners en de wielerliefhebbers deze mooie, onderhouden streek kunnen aanbieden en dat willen we blijven doen!

IMG_2222-001

2 gedachtes over “Foto van februari 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s