Flashback friday

Miss België

Twee weken geleden zat ik met m’n beste vriendin lekker te dineren op restaurant. We hadden weer veel om over bij te praten, zoals altijd. 😉 Over dingen in ons leven of dingen uit de wereld… Zo ook over Miss België, waarvan het net verkiezing was geweest. Ik vertelde haar dat wij dat vroeger vaak met de zussen naspeelden. Dat was echt zo, met alles er op en er aan: we deden dansjes, met mooie kleren aan of zelfs in badpak, we deden een voorstellings- en vragenronde, we kregen linten en een kroontje bij de prijsuitreiking enzovoort, net zoals op de televisie. Want in onze kindertijd werd Miss België nog groots uitgezonden. We waren allemaal meisjes he, dus we waren daar zot van om dat na te spelen.

Soms speelden onze nichten ook mee, Eline en Jelke. Het was aan een foto met hen dat ik meteen moest terugdenken. Weer zoeken zoeken zoeken en hem gevonden: de zomer van 2002, dus 13 jaar gaan we vandaag terug in de tijd! Eline was 7 jaar en Jelke een schatje van 5. We waren allemaal heel mooi opgekleed en de nichtjes droegen zelfs kleren die we zelf gemaakt hadden. Als je ze al kleren kan noemen – eerder repen stof of vodden. 😀 Maar we waren blij – al ziet Jelke er niet zo heel gelukkig uit op de foto, misschien door de kleren, dat weet ik niet meer precies. We hebben met onze nichten al heel veel momenten beleefd: heel leuke, minder leuke ook maar vooral veel onvergetelijke… Dus deze foto van ons zal maar één van de vele zijn die nog zullen verschijnen. 😉

Van links naar rechts: ikzelf, Jelke, Eline, Stefanie en Valerie. Wat waren we schattig!2002-07

2 gedachtes over “Miss België

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s