Flashback friday

My yellow dress

Op 30 september werd ik 26 jaar! Die dag werd een groot feest, en niet eens mijn feest. M’n zussen en ik mochten ons opkleden voor een trouwfeest. Een paar weken ervoor gingen we shoppen maar uiteindelijk droeg ik die 30e een kleed dat al enkele jaren in m’n kleerkast hing. Ik had het drie jaar terug gedragen voor de foto die in ons boekje voor de opendeurdag van de melkveestal stond. Zie me stralen in my yellow dress samen met my beautiful sisters, lees het volledige verhaal van die dag en check de opendeurfoto, verder in dit Flashback Friday bericht.

Vorig jaar was een rustige verjaardag, dit jaar werd het er zeker één om niet snel te vergeten. Julie en Simon trouwden! M’n zussen en ik maakten ons gezellig samen klaar, met een glaasje cava! M’n bestie Angela kwam me wat stylen, want ik wist eigenlijk niet welk kleed ik zou aantrekken. Een paar weken eerder waren we met de zussen gaan shoppen maar ik had niets overtuigend gevonden. Alleen Valerie vond wat in Roeselare, Stefanie iets later in Ronse en Sofie zocht hulp op Zalando. Ik had enkel nog m’n kleerkast, waar toch wel enkele mogelijkheden in hingen. Het werd uiteindelijk my yellow dress, waar jullie me hieronder naast my beautiful sisters in zien stralen!

IMG_5095_f95

Het werd echt een stralende avond! Dat gele kleed had ik dus al drie jaar niet meer gedragen, sinds de feestelijke gezinsfoto voor het boekje van de opendeurdag van de melkveestal. Onze opendeurdag vond plaats op 28 juni 2014. Enkele weken ervoor werden enkele foto’s genomen van ons gezin. Hieronder toon ik jullie er één van, daaronder vinden jullie een andere foto en de tekst die in het boekje stond dat op onze opendeurdag werd uitgedeeld. De evolutie van ons melkveebedrijf kan trouwens mooi uitgebreid en chronologisch gelezen worden bij Over m’n boerderij.

IMG_4980_6d2IMG_6903

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s