Throwback thursday

Dag van de Landbouw

Voor het derde jaar op rij maak ik graag reclame voor de Dag van de Landbouw. Het is een unieke kans om te zien hoe het er echt aan toe gaat op een land- of tuinbouwbedrijf. Twee jaar geleden stelden wij ook eens onze deuren open. De week voordien stonden we daarom in Boer & Tuinder. Foto’s vanop die dag zelf postte ik de dag nadien op m’n blog. Daar is een foto met alle zusjes te zien. Maar die dag nam iemand van KVLV ook foto’s van ons, met onze mama. Deze ‘vrouwen aan de macht’ foto’s toon ik jullie verder in dit bericht.

Ook komende zondag zijn er heel wat sterke landbouwvrouwen te bewonderen, maar uiteraard ook heel wat stoere boeren. Alle deelnemende bedrijven (met heel wat info) zijn terug te vinden op de Dag van de Landbouw website.

Dag vd ldbw 2Dag vd ldbw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s