Foto

Welke foto stuur ik in? Stem nu!

Limagrain organiseert terug een Photo Challenge en dit keer staat het vee in de lente centraal. Aangezien ik enorm veel foto’s neem van onze koeien, is deze wedstrijd dus zeker iets voor mij. Ik ben echter niet goed in één foto uitkiezen, daarom vraag ik het aan jullie. Welke van de vijf onderstaande foto’s zou ik insturen?

Je ziet de foto’s in het groot wanneer je er op klikt. Om correct te stemmen duid je één foto (één bolletje) aan en klik je vervolgens op Vote. De foto met de meeste stemmen morgenavond om iets voor 20 uur, stuur ik in (want insturen kan tot dan).

 

UPDATE Jullie waren duidelijk: 60 % van de stemmen ging naar Euphoria en haar kalfje. Intussen staat hij op de Facebook van Limagrain en daar kunnen jullie liken. Bedankt, allemaal!

IMG_6309IMG_7899IMG_8963IMG_9119IMG_9120

Meer mooie foto’s van Euphoria postte ik al eerder. Joke toonde ik al in het fotobericht van aprilse grillen.

3 gedachtes over “Welke foto stuur ik in? Stem nu!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s