Flashback friday

Goodbye, JYP!

Onze groene Citroën Evasion, onze JYP (zo begon z’n nummerplaat) verdwijnt voorgoed uit het straatbeeld van Schorisse en omstreken. Want vandaag namen we er afscheid van, nadat hij welgeteld twintig jaar onze gezinswagen was! We groeiden er samen met op en beleefden er dus heel wat avonturen mee.

Vooral onze uitstappen naar Wallonië en het noorden van Frankrijk zal ik niet vergeten. Vroeger hadden we namelijk de traditie om er op 21 juli (of daarrond) met het gezin op uit te gaan. Dat was onze reis want echt op vakantie met z’n allen konden we niet aangezien we onze boerderij niet konden achter laten.

De eerste foto is genomen op Le Mont des Cats of Katsberg, net over de Franse grens, op 21 juli 2008. We reden rond met de wagen, soms wetende naar waar, soms lieten we ons verrassen… ’s Middags stopten we ergens om te picknicken.

DSC06971

Ofwel in het gras, ofwel gewoon in de auto. Deze zat vol met lekkers om de dag door te komen. Ook de landkaart hadden we bij de hand, want een gps zat er uiteraard nog niet in! Maar dat was niet erg, we kozen toch liever voor landelijke wegen!

DSC00137

Soms zelfs heel landelijk: aardewegen! Onze JYP heeft echt overal gezeten! Wijzelf zaten trouwens altijd op ons eigen plekje. Mooie herinneringen!

 

Een gedachte over “Goodbye, JYP!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s