Foto

Ochtendzon in de stal

Deze morgen scheen de zon nog, nu is het al een heel ander weertje! Gelukkig zitten alle beestjes intussen veilig en wel op stal. In de regen hoeven wij momenteel niet per se te werken, al voeder ik sowieso elke voormiddag, welk weer het ook is. Drie jaar terug was het melken in de melkwagen niet zo geestig wanneer het waaide en regende. Nu in de carrousel horen en voelen wij niet veel van het weer. In de melkveestal viel de zonneschijn van deze morgen prachtig binnen. Ik kon een paar mooie plaatjes maken en koos de twee beste uit. M’n zus Stefanie nam ook een paar foto’s van mij met Tisha en Becky, daarvan toon ik degene die het meest zegt…

img_3086img_3103img_3138

3 gedachtes over “Ochtendzon in de stal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s