Throwback thursday

Dag van de Landbouw

Nu zondag 18 september 2016 is het zoals elke derde zondag van september Dag van de Landbouw. Verschillende land- en tuinbouwbedrijven zetten hun deuren open om iedereen te laten zien hoe het er werkelijk aan toegaat op hun bedrijf. In Waregem stelt de familie Delbeke hun landbouwbedrijf open. Ik vermeld dit bedrijf omdat ik met Kristof heb gestudeerd in Roeselare. Net zoals bij ons, melken zij ook met een carrousel. Alle deelnemende bedrijven zijn te ontdekken op http://www.dagvandelandbouw.be

Vorig jaar waren wij één van die bedrijven en daar houden wij mooie herinneringen aan over. Het was een prachtige zondag en dus kwamen heel wat mensen een kijkje nemen.

img_0336

Ik heb vorig jaar enkele foto’s gepost, dus hou ik het nu bij deze ene. Jullie kunnen gewoon doorklikken naar het bericht van toen. De affichefoto en info over onze boerderij kunnen jullie dan weer hier terugvinden. Er stond de week voor 20 september trouwens ook een mooi artikel in de Boer & Tuinder. Het is altijd leuk om terug te kunnen verwijzen naar vroegere berichten, om foto’s of dus herinneringen uit het verleden nog eens te delen. Daarom heb ik ook de categorie Throwback Thursday. Meer info over m’n blog is nog altijd terug te vinden bij Over m’n blog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s