Video

Onze melkveestal – Deel 10: voetbaden

Het tiende filmpje uit de reeks over onze melkveestal gaat over voetbaden. De geschreven versie van vorig jaar vind je hier. Het is belangrijk preventief de klauwgezondheid onder controle te houden, zodat de koeien goed en graag naar het voerhek gaan, hun conditie op peil blijft en de productie er dan ook naar is. Indien het voetbad niet voldoende is, moeten de koeien individueel behandeld worden. Ze kunnen dan in de behandelstraat gesepareerd worden en daarna in de klauwbekapbox aangepakt worden, dit zijn de laatste twee delen.

2 gedachtes over “Onze melkveestal – Deel 10: voetbaden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s