Flashback friday

Eerste communie

Afgelopen zondag was het eerste communie van m’n neefje. Enkele weken ervoor had ik z’n communiefoto’s mogen maken, iets waar ik fier op ben, want ze zijn goed gelukt ook! Voor onze communies was onze mama steeds de fotograaf. Een digitaal fototoestel hadden we niet – ik weet niet eens of het al bestond. Dus eerst een filmrolletje van 24 foto’s ‘opdoen’, deze laten ontwikkelen bij de fotograaf en daarna kijken welke foto’s goed gelukt waren en van deze nog een aantal laten ontwikkelen. Voor mijn eerste communie namen we thuis foto’s op de weide en in ons bos, alsook in het park Liedts te Oudenaarde. Het kleedje was toch schattig he! De diadeem met schelpjes en de sokjes met kanten boordje waren toen echt in! Het is intussen 18 jaar geleden, echt wel al lang dus!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s