Video

Lente op de boerderij

De eerste video van “De avonturen van een boerenmeid” is er! Ik heb eerder wel al een video gemaakt, “A day on our dairy farm”, voor de YouFarm International Video Contest. Daar won ik voor m’n derde plaats een Sony videocamera. Dit is m’n eerste echte video die ik er met heb gemaakt. Ik weet het, ik moet nog veel leren want stappen en filmen bijvoorbeeld gaat niet echt samen. Maar om de lente te tonen, vind ik het nog een passende video. Lente is: de zon die goed schijnt, paarden buiten op de weide laten, de mest beginnen uitvoeren, het gras afrijden… Dit kunnen jullie zien in deze video, op bijhorende muziek: Renegades van X Ambassadors. Bekijk best in HD.

6 gedachtes over “Lente op de boerderij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s