Flashback friday

Ijsschaatsen in de Kristallijn, waar vrienden zijn

Tijdens de afgelopen weken heb ik ook veel quality time gehad met m’n beste vriendin Angela. We zijn lekker gaan eten, een andere avond naar de avant-première van 2016-02-20 2“The Divergent Series: Allegiant” en ook een dag erop uit. Het is een traditie geworden, of we proberen dat toch elk jaar: een namiddagje gaan ijsschaatsen in de Kristallijn in Gent. We doen dat nog eens graag, zo een keer op het jaar. Meestal vallen we niet, alleen bij het (proberen) achteruit schaatsen, ben ik wel al eens onderuit gegaan. We lachen altijd veel, met onszelf en met anderen – dat mag daar wel op het ijs. Deze foto is van dit jaar, van 20 februari. Ik heb ook foto’s van drie jaar terug, op 6 februari 2013, en deze krijgen jullie verder in dit Flashback Friday bericht.

Op Facebook maakte ik destijds een album met de foto’s van deze dag, het album kreeg de titel “Juice for life”. Na het schaatsen kochten we in het station namelijk een sapje, een “Juice”, en de reclame daarvoor bevatte die slogan. Het past bij ons, bij onze vriendschap, voor altijd. ’s Middags waren we trouwens ook al gaan eten die dag, in de Kastart, heerlijke spaghetti, ons favoriete eten! Met een lekker wijntje klonken we op onze vriendschap – die spontane foto vind ik echt nog steeds super. Die hele dag was super en nu is deze mooie herinnering hier op m’n blog ook vereeuwigd!

Ik schreef al eerder berichten over m’n beste vriendin… We kennen elkaar al van in het middelbaar, zo vierden we uiteraard samen onze 100 dagen. Na high school gingen we onze eigen weg: we studeerden iets heel uiteenlopend en ook in verschillende steden. Toch raakten we elkaar niet kwijt. We schelen maar twee dagen van leeftijd en doen altijd samen iets om onze verjaardag te vieren. Bovenaan zei ik dat we naar een avant-première van een film geweest waren, wel, dat doen we vaker. Bij die speciale filmevents zijn we graag, zoals ook voor The Hunger Games. Dat ze maar nog wat van die films maken! Andere evenementen waar we graag naartoe gaan, zijn concerten. Gelukkig dat we dezelfde smaken delen!

UPDATE: In juni 2016 gingen we naar Adele en in juli 2017 naar Tomorrowland! Daartussen zat Bastille en de MIA’s, op de twee eerste dagen van februari.

3 gedachtes over “Ijsschaatsen in de Kristallijn, waar vrienden zijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s