Het boerenleven

Dag van de Landbouw was erg geslaagd

Gisteren was de grote dag, het was Dag van de Landbouw. We zijn enorm blij dat alles goed verlopen is: het weer zat mee en dus was de opkomst er ook naar. Jong en oud zagen we genieten van onze boerderij. Dat doet ons goed want we hebben er toch wat tijd in gestoken, niet alleen in het extra reinigen hier en daar maar ook in de uitleg en de wistjedatjes die er verspreid over ons melkveebedrijf te lezen waren. Over veel van de wistjedatjes heb ik al geschreven op m’n blog. Als je iets zoekt op m’n blog, is het trouwens makkelijk om het gewoon bij “Zoeken…” in te vullen en niet te blijven naar beneden scrollen, al mag dat ook want er staat veel te lezen.

We zijn blij dat we ons bedrijf konden tonen en mensen iets konden bijleren of gewoon een leuke dag konden bezorgen. Een kalfje van één dag oud zien is voor zovelen een fantastische ervaring. Een van onze bezoekertjes gaf het kalfje een naam: Rosie. We zullen dus altijd blijven herinnerd worden aan deze Dag van de Landbouw. Ook de carrousel zien, de krachtvoerautomaat bekijken, allerlei machines bezichtigen… Er was voor iedereen wel iets dat hij de moeite vond. Wij vonden de hele dag ook enorm de moeite. Bedankt voor de interesse, bezoekers!

Ik heb nu nog een paar sfeerbeelden voor jullie. Van het hele gezin hebben we geen foto maar wel een van alle zussen. Ik vind het super om samen met hen achter de landbouw te staan, om de landbouw te promoten. En dat zullen we ook blijven doen.

Voor een mooie fotosamenvatting kunnen jullie terecht op de blog ’t Brakelt: http://tbrakelt.be/blog/sint-amandhof-van-boven-in-schorisse/.

Eerder schreef ik over de Dag van de Landbouw toen ik bekend maakte dat we zouden te bezoeken zijn en enkele dagen geleden nog eens een herinnering eraan.

6 gedachtes over “Dag van de Landbouw was erg geslaagd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s