Flashback friday

Pairi Daiza

Gisteren zijn we met de zussen en onze twee kleine nichtjes naar Pairi Daiza geweest. Het was er heel indrukwekkend! Er zijn daar enorm veel dieren, sommige soorten heb je echt nog nooit gezien. De inrichting van de dierentuin is ook heel prachtig. De moeite waard dus! Wij, de zussen, waren er ooit al eens geweest met familie, ik denk zo’n 15 jaar geleden. Toen was het nog Parc Paradisio en waren er, naar ik me herinner, vooral veel vogels aanwezig. Je kreeg bij de ingang een vogeltje op je schouder en toen werd er een foto genomen. Deze foto krijgen jullie voor deze Flashback Friday te zien.

SCAN_20150807_212647880

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s