Flashback friday

Zomerse lente

Van zomerse lente kunnen we nu niet echt spreken maar exact 5 jaar geleden, op zaterdag 22 mei 2010, was het erg zonnig en warm: tot 28 °C! Er was wel veel werk op de boerderij (zoals in blogbericht Van gras tot graskuil: https://deavonturenvaneenboerenmeid.wordpress.com/2015/05/13/van-gras-tot-graskuil/) DSC09155maar we hebben toch ook van het goede weer kunnen genieten. Iedereen was thuis, want het was weekend, en onze nichten waren er ook. We hebben ’s avonds buiten gegeten, in onze kleurrijke tuin met onze kleurrijke bikinitopjes aan. Onze honden zijn er dan ook altijd graag bij, om hier en daar wat lekkers op te vangen. Het was misschien maar een kort avondmaal, een boterham met confituur of choco en een tasje koffie, maar het heeft gesmaakt. Het gezelschap en het mooie weer maakten het heerlijk genieten.

DSC09157

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s