Foto

Foto van april 2015

Deze maand heb ik meer dan 1000 foto’s genomen! Daarvan waren er veel om te gebruiken in een blogbericht – aan hout werken, groenscherm en voederen. Maar ook veel foto’s die mooie, leuke, speciale momenten vastleggen. Hieruit nu één foto kiezen, is echt moeilijk. Dat had ik in januari ook al gezegd, herinner ik me. Toen waren m’n beste foto’s wel telkens van de kerk. Misschien is het nu moeilijk kiezen omdat er niet echt één super, geweldige, onvergetelijke foto bij zit. Of misschien ben ik gewoon streng geworden voor mezelf. Ik vind zeker heel wat foto’s die ik neem prachtig, maar daarom is hij niet geweldig (niet “historisch” of “episch”). Ik heb toch een selectie van zes foto’s kunnen maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s