Foto

Foto van maart 2015

Maart zit er ook alweer op en dus moet ik nu dé foto selecteren van deze maand. Ik heb heel wat geslaagde koersfoto’s genomen maar niet echt één die ik er kan uitkiezen van “die is het”. In maart begint het weer te beteren, de zon schijnt al eens goed en dan beginnen onze honden zich in de tuin te leggen op het gras. Dat is voor ons echt typisch aan deze maand en dat geeft ons een goed gevoel en extra energie om de dag verder te zetten. Het zit in de kleine dingen.

Vorig jaar had ik heel mooie foto’s van Dora, Bavo en Milo. Nu was kleine Tisha het fotomodel van dienst. Sinds juli is ze bij ons en we kunnen ze niet meer missen. Elke foto van haar is eigenlijk prachtig want het is zo’n schattige pruts! De foto hieronder toont hoe ze echt is: speels maar altijd alert.

IMG_2550

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s