Flashback friday

Happy Valentine’s Day

Morgen is het Valentijn! Voor mij is het nu niet zo’n heel speciale dag… Ik vind dat je elke dag een geliefde mag verrassen of extra in de watten leggen. Maar toch kan je eens iets speciaals, liefdevol doen op die dag en dat moet daarom niet groots zijn. Het is al speciaal vanaf het je een gelukkig, bijzonder gevoel geeft, vind ik toch. Ik herinner me altijd één bepaalde Valentijn: met zus Valerie en de nichtjes Eline en Jelke.

Het moet dus niets met koppels te maken hebben, het gaat om geliefden en geliefden dat zijn wij! Het was een zondag, het was zondag 14 februari 2010. Het had wat gesneeuwd en we gingen wandelen. Gooien met sneeuwballen naar elkaar, zot doen, genieten! Daarna lekker opwarmen met pannenkoeken… Mmmmm! Het gezelschap en de kleine dingen, dat maakte me heel gelukkig die Valentijn, meer moet dat niet zijn! 😉 Morgen geniet ik ook wel van allerlei kleine dingen die me een gelukkig gevoel geven. Ik hoop dat jullie dat ook doen! Happy Valentine’s Day!

DSC07227

Een gedachte over “Happy Valentine’s Day

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s