Geen categorie

Nieuw jaar, nieuwe kopafbeelding

Het nieuwe jaar is van start gegaan! Hier op de boerderij gebeurde dat redelijk hectisch, er doen de wildste verhalen de ronde, maar kort gezegd: iedereen stelt het goed. M’n blog bestaat op 15 januari 2021 zes jaar! Binnenkort verschijnen de statistieken van 2020. Ik kan daar nu al over zeggen dat ze opnieuw verrassen! Maar dat is dus voor volgende week… Vandaag heb ik mijn blog wat in een nieuw kleedje gestoken. Al zes jaar had ik namelijk dezelfde kopafbeelding, het was hoog tijd om die eens te veranderen! Verder vertel ik daar nog wat meer over. Jullie lezen dit alles intussen ook in een ander lettertype. Want dat heb ik ook aangepast. Zo ziet m’n blog er weer helemaal fris uit en kan hij er terug enkele jaren tegenaan!

Voor m’n nieuwe kopafbeelding wou ik toch op dezelfde plaats staan, zo blijft dat bekende beeld van mij in de voedergang behouden. Ik wou dat de foto echt “De avonturen van een boerenmeid” uitstraalde. Vandaar zie je een rugzak, stapschoenen, teenslippers, camera’s en een radio rond me. Dat zijn enkele stukken die deel uitmaken van m’n avonturen. De koeien uiteraard ook, vandaar nog steeds in de U-voedergang. Ook m’n honden wou ik er deze keer bij, zij zitten achteraan op de foto te spelen. Ik heb m’n laarzen aan, maar ben toch op m’n best gekleed, want alhoewel ik meestal in een overall rond loop, ben ik meer dan dat! Ik vind de foto geslaagd! Hopelijk jullie ook! Laat gerust eens weten wat jullie er van vinden door hieronder te reageren!

6 gedachtes over “Nieuw jaar, nieuwe kopafbeelding

  1. idd, mooi. Ik kijk iedere keer uit om je blog te lezen. De teksten gaan soms mijn petje te boven, :), prachtige foto’s en dan zwijgen we nog over jullie reis- en wandelverhalen. Top.
    Wens iedereen een gelukkig, gezond en gewoon 2021.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s