Het boerenleven, Video

Grasdagen (6-10 mei 2017)

De eerste snede gras neemt van het maaien tot het inkuilen veel werk en tijd in beslag. Vorig jaar toonde ik daar in mei foto’s van, met wat bijhorende uitleg. In juli maakte ik een video Van gras tot grasbaal. Nu heb ik tijdens de grasdagen terug wat beelden gemaakt. Dat deed ik twee jaar terug trouwens ook voor de YouFarm International Video Contest, altijd leuk om die video nog eens te zien. Daar neem ik jullie een dag mee op de boerderij, in het Engels. In maart heb ik een lentedag op de boerderij in beeld gebracht, op Despacito. Vandaag maakte ik dus een video van de grasdagen twee weken terug, op Symphony. Het filmpje toont het werk in het gras en intussen moeten de koeien uiteraard ook altijd gevoederd en gemolken worden. Het is teamwork met familie en vrienden!

8 gedachtes over “Grasdagen (6-10 mei 2017)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s