Het boerenleven, Video

Van maïs tot maïskuil – Limagrain Foto/Video Challenge

Limagrain organiseert een Maïs Foto/Video Challenge: iedereen kan deelnemen door een foto of video in te sturen die te maken heeft met maïs. Degene met de meeste likes op de Facebookpagina van Limagrain wint, maar ook een jury kiest een winnaar. Insturen kan tot 15 oktober, stemmen kan tot 31 oktober. Onze maïs werd vorige week maandag, 19 september, voor een groot deel gehakseld. Ik neem altijd graag foto’s of maak graag video’s, zoals jullie weten. Waarom dus niet het maïs hakselen dit jaar filmen en zo meedoen met deze wedstrijd?! Jullie kunnen stemmen door op deze link te klikken en dan te liken (voor Facebookgebruikers dus). Bedankt alvast! Het filmpje kunnen jullie trouwens ook hieronder bekijken.

5 gedachtes over “Van maïs tot maïskuil – Limagrain Foto/Video Challenge

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s