Het boerenleven

Nu zondag Dag van de Landbouw

Nu zondag 20 september is het Dag van de Landbouw. Wij zetten, net als 46 andere land- en tuinbouwbedrijven, onze deuren en poorten open tussen 10 en 18 uur. Op 20 juli toonde ik jullie de affichefoto, alsook gaf ik een korte uitleg over ons bedrijf, die ook op de flyer staat te lezen. Jullie kunnen dit hier (nog eens her)lezen.

Deze week staan we met een artikel in de Boer&Tuinder. Heel mooie reclame voor ons bedrijf en voor m’n blog. Ik heb het artikel gescand voor jullie. Het is best dat jullie er hieronder op klikken en daarna vergroten, dan is het erg duidelijk en kunnen jullie het goed lezen.

Boer&Tuinder

Wij hopen iedereen die komt een aangename dag te bezorgen op onze boerderij. Meer info over onze boerderij vinden jullie trouwens hier.

Daar kunnen jullie het filmpje dat ik maakte voor de YouFarm wedstrijd en waarmee ik een derde plaats behaalde, nu ook (her)bekijken. Zondag zal er in onze carrousel een filmpje te zien zijn van hoe we precies melken, nog een reden meer om te komen dus.

Tot zondag!

2 gedachtes over “Nu zondag Dag van de Landbouw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s