Throwback thursday

Vloerplaat

Momenteel ben ik bezig met het reinigen van de stal voor jongvee en droogstaande koeien – deze dieren zitten nu buiten. Deze stal is intussen zeven jaar oud, net zoals onze hondjes Bavo en Milo. Ik zocht – op deze donderdag – even terug naar foto’s van hoe ver de bouwwerken stonden rond eind mei 2008. De werken waren nog in de beginfase: de kelder was gegraven en op 23 mei 2008 werd de vloerplaat gegoten. Het zijn indrukwekkende foto’s eigenlijk, om te zien dat er op zeven jaar tijd zo veel veranderd is op onze boerderij – maar het was nodig.

In 2008 was het hoog tijd om een nieuwe stal te bouwen want ons jongvee werd nog steeds op ons vorig hof in Maarke-Kerkem gehuisvest. We verhuisden in 2000, op 1 januari om precies te zijn, met al onze melkkoeien naar Schorisse. Maar voor alle runderen was er dus nog geen plaats. Tegen november 2008 was dit dan wel het geval. Voor meer info over de evolutie van onze, van m’n boerderij kan je vanaf vandaag bij Over m’n boerderij.

2 gedachtes over “Vloerplaat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s